dinsdag 11 oktober 2011

zaterdag 15 oktober hobbymarkt in de singelhof!!!

Een flink aantal hobbyisten, waarvan de meesten afkomstig zijn uit Maasland, laten graag zien waarmee zij hun vrije tijd bezig zijn.
Niet alleen de resultaten zullen te zien zijn, maar zij zullen ook echt aan het werk zijn met hun hobby.
Glas graveren, sieraden maken, quilten, glas in lood, hout bewerken, werken met klei en nog veel meer leuke dingen. Kortom zeker een bezoekje waard tussen 10.00 en 15.00.
Toegang gratis!
adres hofsingel 18, maasland!

Ik ben er ook en laat jullie zien wat je zoal met de stansmachine en verschillende bloemen kan doen! ( foto krijgen jullie nog van mij)

zondag 2 okt. bibber en bincky
zijn ze mooi of niet en zooooooooooooooooo lief. Echt een lot uit de loterij!


een leuk ideetje om te delen!!!!

je hebt dat wel eens he dat je ineens iets te binnen schiet. Zo hier mijn zelfgemaakte map om mijn stansjes in op de bergen.
Je hbet nodig............
1 vel a4 karton,
een lamineervel,
magneettape van de hema
lamineermachien.
Nadat het karton in de lamineer machien is geweest kun je er stroken magneettape op plakken. Ik bewaar mijn a4tjes in mappen van de action.
Erg makkelijk en overzichtelijk en niet zo duur!

kerst met snoesjes
zat wat in het blad van hobbyhandig te bladeren en zag daar een leuke kaart met standaard. Het waseen kant en klaar pakket. Nu ben ik eens in de schaar geklommen en heb mijn eigen standaard gemaakt.

Hoe vinden jullie hem???


binky is ondeugend

van het weeknd was ik bezig met mijn foto's en wat klusjes achter het naaimachien. En wie kwam er op de tafel om met de centimeter te spelen ....... binky natuurlijk!