zondag 27 januari 2013

borduurkaartje

met het nieuwe snoesjesvel aan de gang gegaan op de linkerhelft een oude embossingmal gebruikt en het hoekje bovenin is een hoekje van chrissie. Oude mallen zijn soms weer erg leuk om te gebruiken.
groetjes mandy

wat een heerlijk bloot mannetje..........Deze stempel van magnolia vindt ik zo cute, heerlijk dat bloot. Deze keer ingekleurd met distress inkt, zelfs de huidskleur is goed gelukt plus schaduweffect.
Ik heb op de kaart niet teveel poespas gebruikt want hij is met de stans en het papier al mooi van zichzelf. Het is een lief valentijnskaartje geworden.
groetjes mandy

nieuwe stempels bij Crea-Miep!!!!


Een poosje geleden kreeg ik een mail van Sonja van de webwinkel Crea-Miep  dat er weer nieuwe stempeltjes uitkwamen. We hebben allemaal wat stempeltjes besteld en zijn er mee aan de slag gegaan.
Voor mijn kaart heb ik gekozen voor vintage stijl. Het papier kwam uit een blokje van de action. Verder heb ik een marianne stansje gebruikt en de takjes zijn van joy verder opgepimpt met wat lint en bloemen.
groetjes mandy

rose magnolia kaartjeWeer een magnoliakaartje, want ja vindt ze gewoon de allerliefste. Dit is er een met een stempel uit de nieuwe serie vind haar zo schattig met al die hartjes op haar lijfje. Ik heb haar ingekleurd met derwent potloden.Het idee van de kaart komt uit een oud hobbyblad. Ik heb verschillende stansjes gebruikt uit mijn verzameling. Het papier is van magnolia en verder aangevuld met wat restjes uit mijn bak.
groetjes mandy