vrijdag 2 november 2012

KreaDoe Utrecht do 1 nov.2012hoi allemaal,
Vandaag even een bijtankdaagje na een heerlijke dag in Utrecht. Voor mij was het de eerste keer om verder weg te gaan ik ging altijd naar Rijswijk maar dit heeft toch ook wel wat.
Samen met een vriendin, ik haalde haar om 9 uur op en via Vlaardingen gingen we met de auto naar Utrecht. Natuurlijk had ik al bij Rotterdam flinke file maar ach we kletsen wat en dan is het niet zo erg. Na een half uurtje oponthoudt konden we weer met een gangetje van 100 verder. Maar te vroeg gejuigt Bij Woerden weer flinke opstopping echt alles stond stil grrrrrrrrrrr. En zo kwam het dat we om 11 uur bij de jaar beurs waren. Alles is trouwens wel goed aangegeven en we hebben het in 1x goed gereden.
Nadat we onze jassen hadden afgegeven bij de gaderobe konden we zo naar binnen toe, geen lange rij zoals we vermoeden. (Sonja heel erg bedankt voor het vrijkaartje)
En jeeeeeeeeeeeeeeeeee wat een geroezemoes en groot het zag er allemaal zo mooi uit. en jeeeeeeee wat veel stands niet normaal meer zoveel hihihi daar is rijswijk niks bij hihihi.
Marleen en ik hebben echt wel dezelfde smaak met kaartjes, spulletjes etc. Dus hebben we alleen de kraampjes genomen die ons aanspraken en ja dat waren er ook best nog wel veel. Zo hadden we genoeg tijd om alles rustig te bekijken en af en toe iets te kopen. Tussendoor even een lekkere versnapering en uitrustten want ja wij zijn ook de jongste niet meer hihihi.
Om half 3 eindelijk de stand van Crea-Miep gevonden en even met Sonja en collega kennis gemaakt. (wat een lieve en leuke meiden) we hebben ook afgesproken dat we binnenkort eens een leuke dt dag organiseren.
Daarna nog even wat kraampjes gekeken en toen op naar de jassen. Helaas bij de betaalautomaat voor de auto dikke rijen maar toch ging het nog snel.
Rond half 4 waren we weer op weg naar huis waar het wonder boven boven niet file rijden was. Marleen weer netjes thuis afgezet en op naar mijn eigen huisje.
Ik kan terug kijken op een gezellige dag KreaDoe voor herhaling vatbaar!!!!!!!
(oja we kwamen heleen nog tegen die bij mij heeft geworkshopt) verder geen bekenden gezien.