zaterdag 25 januari 2014

van alles wat..............de twee bovenste kaartjes zijn nog van de kerst, met prachtige mal van noor en leuke vorm van dutch dabodoo. De onderste kaart is met een magnolia gemaakt heb haar in potlood gekleurd dit doe ik toch wel het allerliefst.
De stansjes die ik voor deze kaart gebruikt heb heb ik uit het stof gehaald. Zo zie je maar alles is leuk.
Het papier is ook van magnolia de kleurtjes zijn zo schattig

vandaag ben ik naar delft gereden omdat ineke bezemer een mooie demo gaf met de laatste mallen van joy. Nou dat kan ze wel kan ik je vertellen. Weer heel veel leuke ideetjes rijker. Ik heb ook nog een nieuw stansje meegenomen om kleine bloemen te maken het zijn net margrietjes zo leuk. Vanavond heb ik een creatie gemaakt en ze hierop geplakt zal morgen een foto plaatsen.

jaaaaaaaaaaaaa weer nieuwe kaartjes om te plaatsen.

Zoals jullie wel gemerkt hebben is het hier even heel rustig geweest. Ik ben nog steeds aan het hobbyen en doe dat heel erg graag. Ik heb het medium facebook ontdekt endat gaat heel wat vlotter dan mijn eigen blog bijhouden. Maar vanaf nu beloof ik dat ik hier ook wat plaats.
Op zaterdag 1 maart geef ik een demo bij Evanoos in de reigerstraat in Maassluis ik laat dan het inkleuren zien met distress en potloden. Deze dag staat in het teken van Marianne Design. Kom gezellig langs zou ik zeggen!
Op zaterdag 8 maart is er weer een fantastische kreamarkt in Delft hier geef ik een demo inkleuren met distress inkt. www.hobbyvoordelig.nl
Op vrijdag 4 april wordt er een lady's night georganiseert in Sporthal de Hofstede in Maasland hier zal ik ook een stand hebben.
Zoals jullie wel lezen heb ik voorlopig genoeg te doen. Ik laat jullie alvast meegenieten van al mijn creaties.
groetjes mandy