zondag 4 maart 2012

verslagje creamarkt delft

Vanmorgen om 7 uur ging de wekker al maar kon er maar moeilijk uit komen dus werd het half 8. Alles beneden klaar gezet wat straks de auto in moest zelfs een lekkere stoel want het is een hele zit zo'n dag. Om kwart voor negen van huis weg en even over 9 was ik in delft, daar de auto geparkeert en naar de winkel toe.

Samen met sira even gekeken waar ik weer mocht gaan zitten en gelukkig was dat weer een fijne plek net als vorig jaar! Zelfs mijn buurvrouw was er weer en dat was erg gezellig.

Nadat alle spullen uit de auto gesjouwd waren even de auto op een ander plekkie gezet en daarna aan het opbouwen gegaan.

Van Ben kregen we nog een extra tafel en zo konden we alle spulletjes mooi kwijt. Ja je hebt nu eenmaal altijd hele bergen bij je.

Om 10 uur werd het al gelijk lekker druk met veel kijkers en ook de verkoop van kaarten en doosjes verliep al goed.

De sfeer zat er metteen goed in en ik ben druk aan het uitleggen en kleuren gegaan. heerlijk om de hele dag met je hobby bezig te zijn en mensen enthousiast te maken. Er was zelfs een groepje dames die bij bij mij willen komen workshoppen natuurlijk helmaal top!

(niet vergeten te bellen he)

Moe maar voldaan om half 4 in gaan pakken want had sávonds nog een feestje.

Dames, meiden, iedereen die geweest is heel erg bedankt voor alle lieve complimentjes!

Daar doen we het voor he ik zie jullie weer op 6 oktober 2011 op de volgende creamarkt!!!!nieuwe challenge nummer 27
de opdracht is maak een creatie met 2 kleuren waarvan 1 wit is.gebruik een magnolia stempel tilda of edwin!


de prijs is een waardebon van 10 euro bij http://www.scrappapier.nl/je hebt 2 weken de tijd voor deze opdracht.


ik heb voor deze kaart gebruikt:-wit cardstock-scrappapier-kraft karton-bloemenstansjes van magnolia (bedankt marleen hihihi)-roosjes-verbandgaas-glitter-magnolia afdrukje


-blaadjes stans marianne design