dinsdag 2 oktober 2012

De laatste lootjes..............

Hoi allemaal, leuk om jullie weer te ontmoeten op mijn blog!
Ik ben altijd heel erg blij met al jullie reacties en probeer zoveel mogelijk om ook bij jullie te komen kijken hoor!
Ik ben weer helemaal opgeknapt gelukkig en druk bezig met de laatste lootjes voor de demo as. zaterdag. Jammer voor degene die te ver weg wonen want je mist echt iets heel gezelligs.
Zoals jullie zien ben ik bezig om wat pakketjes compleet te maken zodat ik niet heel veel mee hoef te nemen aan mallen en snij/stansmachine. Het makkelijke is nu dat alles voor gestanst is en ik extra veel kan laten zien.
Altijd wel een werkje hoor alles uitzoeken maar heel leuk om te doen en ik krijg altijd de beste ideetjes als ik er zo intensief mee bezig ben. Mijn kaarten zijn al gesorteerd en in mapjes gedaan, klaar om verkocht te worden. Nu nog even naar de action om flink wat enveloppen in te slaan.
Ik heb van alles gemaakt om te laten zien kaarten maar natuurlijk ook doosjes en alles in verschillende stijlen. Niet iedereen houdt natuurlijk van magnolia hahahahah maar ikke wel hoor!
Ik ga mijn bedje maar eens opzoeken want de avond is alweer omgevlogen. Morgen weer aan de arbeid!!!!! Om 7 uur loopt de wekker weer af grrrrrrrrr!!!!!!!!
groetjes mandy