zondag 4 maart 2012

verslagje creamarkt delft

Vanmorgen om 7 uur ging de wekker al maar kon er maar moeilijk uit komen dus werd het half 8. Alles beneden klaar gezet wat straks de auto in moest zelfs een lekkere stoel want het is een hele zit zo'n dag. Om kwart voor negen van huis weg en even over 9 was ik in delft, daar de auto geparkeert en naar de winkel toe.

Samen met sira even gekeken waar ik weer mocht gaan zitten en gelukkig was dat weer een fijne plek net als vorig jaar! Zelfs mijn buurvrouw was er weer en dat was erg gezellig.

Nadat alle spullen uit de auto gesjouwd waren even de auto op een ander plekkie gezet en daarna aan het opbouwen gegaan.

Van Ben kregen we nog een extra tafel en zo konden we alle spulletjes mooi kwijt. Ja je hebt nu eenmaal altijd hele bergen bij je.

Om 10 uur werd het al gelijk lekker druk met veel kijkers en ook de verkoop van kaarten en doosjes verliep al goed.

De sfeer zat er metteen goed in en ik ben druk aan het uitleggen en kleuren gegaan. heerlijk om de hele dag met je hobby bezig te zijn en mensen enthousiast te maken. Er was zelfs een groepje dames die bij bij mij willen komen workshoppen natuurlijk helmaal top!

(niet vergeten te bellen he)

Moe maar voldaan om half 4 in gaan pakken want had sávonds nog een feestje.

Dames, meiden, iedereen die geweest is heel erg bedankt voor alle lieve complimentjes!

Daar doen we het voor he ik zie jullie weer op 6 oktober 2011 op de volgende creamarkt!!!!5 opmerkingen:

 1. Hoi Mandy,

  Leuk om te lezen dat je het ook erg naar je zin gehad hebt gister.

  Ik ben ook wel geïnteresseerd in een workshopje. En misschien mijn dinnetjes ook wel.
  Kun je me wat meer info sturen via mijn email creamare@gmail.com ?

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt super gezellig zeg :D

  liefs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat het zo'n goede dag is geweest, ik ben helaas niet in de gelegenheid geweest, volgende keer beter, groetjes weer, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mandy wat een leuke foto's. Heb je ze ook nog wat groter? Ik vind ze helemaal fantastisch. Wat was het gezellig he? Ik had het reuze naar mijn zin.
  Groetjes en liefs. ik vond het heerlijk jullie allemaal weer te zien.

  Groetjes en liefs van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mandy, ik was een tijdje geleden al volger geworden zie ik op jou site zou leuk zijn als je ook volger bij mij word dan kan ik je zo aanklikken in plaats dat ik je moet zoeken ik zet je dan ook maar meteen in de sitebar ik moet zeggen dat ik me gisteren uitstekend vermaakt heb bij jullie in de Hoven jullie zijn allemaal reuze gezellige mensen waar ik me heel erg bij thuis voel en ik hoop dat ik jullie allen nog eens tegen zal komen alleen dan zonder mijn man want ja die moest natuurlijk wel eventjes wachten totdat ik alles had gezien hahaha groetjes van Joke Mulder

  BeantwoordenVerwijderen