dinsdag 2 oktober 2012

De laatste lootjes..............

Hoi allemaal, leuk om jullie weer te ontmoeten op mijn blog!
Ik ben altijd heel erg blij met al jullie reacties en probeer zoveel mogelijk om ook bij jullie te komen kijken hoor!
Ik ben weer helemaal opgeknapt gelukkig en druk bezig met de laatste lootjes voor de demo as. zaterdag. Jammer voor degene die te ver weg wonen want je mist echt iets heel gezelligs.
Zoals jullie zien ben ik bezig om wat pakketjes compleet te maken zodat ik niet heel veel mee hoef te nemen aan mallen en snij/stansmachine. Het makkelijke is nu dat alles voor gestanst is en ik extra veel kan laten zien.
Altijd wel een werkje hoor alles uitzoeken maar heel leuk om te doen en ik krijg altijd de beste ideetjes als ik er zo intensief mee bezig ben. Mijn kaarten zijn al gesorteerd en in mapjes gedaan, klaar om verkocht te worden. Nu nog even naar de action om flink wat enveloppen in te slaan.
Ik heb van alles gemaakt om te laten zien kaarten maar natuurlijk ook doosjes en alles in verschillende stijlen. Niet iedereen houdt natuurlijk van magnolia hahahahah maar ikke wel hoor!
Ik ga mijn bedje maar eens opzoeken want de avond is alweer omgevlogen. Morgen weer aan de arbeid!!!!! Om 7 uur loopt de wekker weer af grrrrrrrrr!!!!!!!!
groetjes mandy

5 opmerkingen:

 1. Hallo Mandy,
  Ja ook ik woon te ver weg, anders kwam ik zeker langs.ant het lijkt me heel leuk en dan zoveel kaartenmaaksters, geweldig! Ik wens je veel succes.
  Groetjes van marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mandy,

  Als het lukt tussen al mijn andere bezigheden door, kom ik ook even neuzen hoor.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor dat je zo bezig bent met
  voorbereidingen.
  Kan me voorstellen dat je tijdens dat werkje
  ook weer ideeën opdoet.
  Ik woon in Zeeland, en dat is helaas ook altijd
  te ver weg voor de leuke dingen,
  maar ik volg de blogs met alle liefde ☺

  Grtjs Erica.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Mandy,ja die voorbereiding dat weet wat he? maarja dan kom je al wel vast lekker in de stemming, want het is toch ook wel weer een leuke happening, als ik de kans zie kom ik zeker even kijken, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen